Hlavní obsah
Článek

Úřadující Česká Miss Tereza Chlebovská si nedávno vyzkoušela filmové natáčení v nové české komedii Martin a Venuše. Nyní se znovu postavila před kameru, tentokrát aby pozvala dívky na casting České Miss 2013.

Natáčení televizního spotu bylo náročné, budík ráno Terezce nemilosrdně zazvonil už v pět hodin. Scénář v režii Filipa Racka vyžadoval čtyři převleky a změny stylingu, ale krásná Tereza vše zvládla jako rozená profesionálka. Před kamerou jí to nejen moc slušelo, ale celý štáb ji také chválil za její perfektní výkon i přístup k natáčení.

Misska předvedla své nádherné tělo v červených šatech a černých plavkách z dílny návrháře Lukáše Lindnera.

V sobotu 10. listopadu zasedne Tereza Chlebovská v porotě prvního castingu nového ročníku soutěže a role porotkyně se ujme ve většině ze 14 castingových kol. 2. prosince pak odletí na světovou soutěž Miss Universe, na kterou se od svého zvolení pilně připravovala. Finále soutěže se uskuteční 19. prosince v Las Vegas.

„Doufám, že budu Českou republiku dobře reprezentovat a že zúročím všechny zkušenosti, které se mi díky České Miss podařilo získat,“ přeje si Chlebovská a my jí samozřejmě fandíme a doufáme, že se umístí na některé z předních příček.

Reklama

Další články

Načítám