Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak málo někdy stačí ke zhubnutí desítek kilogramů, to na vlastní kůži poznala osmnáctiletá Angličanka Emma Day. Dnes velmi půvabná mladá dáma totiž bývala doslova závislá na čokoládových sušenkách, kterých dokázala během jediného dne sníst i několik balení. Je jasné, že jejich pravidelná konzumace v takovém množství se musela projevit na postavě. V patnácti Emma vážila metrák a v konzumaci sušenek se ani dál neomezovala.

„Dost brzy jsem se dostala do puberty a bylo to hrozné. Jen jsem chtěla přijít domů a sníst balení čokoládových sušenek. Taky jsem pila třeba sedm horkých čokolád denně. Večer jsem někdy šla k babičce a dala si u ní pozdní večeři a pak šla domů a dala si ještě další s matkou,“ vyprávěla o svých dřívějších stravovacích návycích Emma.

Nakonec jí právě její maminka pomohla vyměnit sušenky za salát. Dnes Emma váží 56 kilogramů a začíná s modelingem. Agentury už prý klepou na dveře...

Reklama

Další články

Načítám