Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ne holky, ale pivo a krajina. To se z České republiky nejvíc líbí moderátorovi Liboru Boučkovi (43). Asi už je po soustředění s finalistkami České Miss krasavic přesycený. Navíc mu krachuje už druhé manželství. Na párty k novému pořadu Máme rádi Česko, který bude uvádět, ani nekoukl po spoře oblečených dívkách, které měly těla místo oblečená pouze pomalovaná.

"Je to dost odvážné a zajímalo by mne, zda jim nebude zima, až půjdou na metro," to bylo jediné, co prohodil na jejich konto. Zato básnil o české krajině, hlavně o Jeseníkách a Novohradsku. A pak ještě o pivu.

"Když si dám víc než čtyři, tak za sebe ale neručím," prozradil Super.cz s tím, že ovšem po čtyřech obvykle nepřestává. S jakým českým drinkem ale nechce mít nic společného? "Jak to bývá, tak s tím, který mě dostal už v mládí do kolen. Byla to meruňkovice. Dva dny mi bylo špatně a dodneška jsem meruňkovici znovu neochutnal," přiznal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám