Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Martina Gavriely (45) to opravdu myslí s opuštěním České republiky vážně. V květnu už s přítelem Marcusem Tranem vyrážejí na Bali, aby si obhlédli pozemek, na němž chtějí začít s podnikáním. "A kdyby to nevyšlo, máme i plán B a C," řekla Super.cz Martina.

Obor podnikání se bojí svěřit s tím, že by jí mohl někdo ukrást nápad. "Ale plán B prozradím. Moje kamarádka se zrovna vrátila z Austrálie, kde za dva a půl roku našetřila tři milióny korun a koupila si byt. Pracovala jako uklízečka, čtyři hodiny denně, a měla volné víkendy, a k tomu ještě roznášela kafe v klubu. Tam se nepracuje čtrnáct hodin jako u nás, je tam teplo, sluníčko. Není problém vydělat si sto čtyřicet tisíc korun měsíčně," je přesvědčená Gavriely.

Její děti ze stěhování, které je naplánováno na podzim, zase tak velkou radost nemají. Hlavně kvůli cizímu prostředí, kde nebudou jejich kamarádi. "Ale už jsou v pohodě. A kamarády si užijí, mohou k nám na střídačku jezdit," plánuje moderátorka.

Zatím se ale marně snaží o prodej svého domu v Chýni u Prahy. "Nejdřív jsem prodávala jenom já, ale teď je na prodej snad padesát domů v naší obci. Lidem docházejí peníze, nemají na splácení hypoték. Ale snad se to povede," doufá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám