Hlavní obsah
Článek

Přítelkyně Vojtěcha Dyka (38) Tatiana Vilhelmová (45) by se skutečně měla mít na pozoru. Brunetka, se kterou Vojta laškuje v reklamách na jednoho mobilního operátora, si totiž podle našich informací s hercem a zpěvákem padla do oka i mimo natáčení. Navíc je Markéta Kořínková (24) tak krásná, až to bolí. O tom se ostatně přesvědčili i v Itálii, kde nyní trumfla padesátku soupeřek. Podívejte se do fotogalerie na překrásné tělíčko půvabné modelky!

České modelky moc dobře vědí, že prosadit se v zahraničí je opravdová dřina. Proto jistě také ocení úspěch Kořínkové, jež zazářila na letošním ročníku Miss Motors International a přivezla si domů nejvyšší ocenění. Během galavečera v italském Riccione přítomné porotce a pány v obecenstvu nadchla natolik, že převálcovala dalších 47 dívek z celého světa. A to nechyběly ani latinskoamerické krásky z Kolumbie, Guatemaly a dalších exotických zemí!

„Byla to moje první účast na mezinárodní soutěži krásy. Nic velikého jsem od toho zpočátku neočekávala. Snažila jsem se jen dobře vystupovat a hlavně neudělat mezinárodní ostudu,“ směje se Markéta, která se bála především konkurence právě z Latinské Ameriky. Modelka se kromě práce věnuje také studiu na Univerzitě Karlově, kde je jejím oborem Marketingová komunikace a PR. Navíc ji baví sport.

Markéta nějaký čas pracovala i u PR manažera Jana Hájka a byla ozdobou všech jím pořádaných akcí. „Jakmile opustila naši kancelář a více se začala věnovat sama sobě, najednou začala sklízet úspěchy. Přišel jsem o pracovnici, ale nikoliv o kamarádku,“ říká pyšně Hájek.

Půvabná dívka bývá často k vidění na módních přehlídkách prestižních značek, a to třeba po boku Petry Faltýnové, Hanky Mašlíkové nebo Elišky Bučkové i dalších předních českých modelek. Pravidelně také fotí a točí různé reklamy. A v budoucnu by se ráda věnovala hraní či práci v televizi.

Reklama

Další články

Načítám