Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

První měsíc společného pobytu v luxusní vile a finalisté SuperStar si začínají pořádně lézt na nervy. I když jsou jako celek soudržná parta, za zdmi jejich dočasného domova to mezi některými někdy pořádně vře.

Dráždidlem na nervy umí být například krasavec Daniel Šmidák. Jeden z největších idolů nové éry SuperStar totiž příliš úzkostlivě dbá o svůj zevnějšek, vyžaduje speciální stravu, hlídá si kalorie a přátelí se nejvíce s posilovnou.

„Dlouho jsem neviděl nikoho, kdo se tak zabývá svým zevnějškem. A pravdou je, že sebevědomí by mohl rozdávat. Ale na rozdíl od jiných je aspoň pořád stejný a od začátku se nesnaží přetvařovat,“ řekl Super.cz tajný zdroj.

Ani s finalistkou Virginií Buberníkovou to prý soutěžící nemají příliš lehké. Jak se jeden z nich prořekl, Gina je tak trochu jiná než ostatní, umí být agresivní a mnohdy má tendenci se ostatních stranit. A někteří se jí občas bojí.

Už v neděli večer se ale bude znovu rozhodovat o tom, pro koho cesta za vysněným vítězstvím v nové éře SuperStar skončí. Večer bude tentokrát zasvěcen rockovým písním.

Reklama

Další články

Načítám