Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Daniel Mrózek (31) patří mezi ty, jejichž tělo zdobí tetování, a to ne jedno. V minulých dnech dokonce další přibylo.

„O tom, že se nechám znova tetovat, jsem uvažoval již dlouho. Ale nemám rád takové ty obrázky pro obrázky. Za každým mým tetováním se schovává příběh a mám k němu velmi osobní vztah,“ říká mladý rocker.

Už v době působení v Hlasu Česko Slovenska si nechal zpěvák vytetovat na hruď obličej šklebícího se Jokera. Tento obrázek byl inspirován jeho kapelou The Silly Joker. „Původní složení kapely sice nevydrželo, ale Joker ke mně patří dál. Jsem hráč, proto mám vytetovanou i ruletu,“ směje se zpěvák.

Nejnovějším přírůstkem je pak okřídlená biliárová koule doplněná kartami s čísly. Co se schovává za těmito symboly? „Zemřel mi otec. A tak křídla symbolizují mé odloučení od něj a ta čísla jsou jeho datum narození. Tátu si takhle nosím pořád s sebou – v duši i na těle,“ vysvětluje Daniel a s nadsázkou a sebeironií uzavírá: „A ani to moc nebolelo. Byl jsem prostě za tvrdého rockera.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám