Hlavní obsah
Článek

Ještě nedávno se Kim Kardashian (43) soukala do šatiček balonového střihu, za které opakovaně sklízela spíš kritiku než chválu. Modely přestřižené pod prsy se širokou sukní skutečně nebyly správnou volbou, a tak se na to slavná těhulka už několik dní snaží jít jinak. Koktejlky vyměnila za střídmé kalhotové kostýmy či dlouhé tuniky, což její současné postavě lichotí mnohem více. Rozporuplné reakce ale nyní opět vzbudily její maxi šaty smetanové barvy.

Dvaatřicetiletá hvězda reality show se ve středu zastavila s kamarádkami v obchůdku s cukrovinkami Sweet Harts. Místo dortu si ale dala oblíbenou pochoutku - mražený jogurt s ovocem. Na sobě měla šaty s hlubokým výstřihem a spadlými rukávy. Vysoké lodičky navíc výjimečně vyměnila za nízké žabky.

Kim se zdála být ve skvělé náladě i přesto, že se nedávno musela vypořádat s nepříjemnými poznámkami. „Viděla jsem nějaké komentáře na mou osobu, které byly hodně kritické. Je to vtipné, jelikož Kourtney (starší sestra, pozn. red.) mě varovala, že až otěhotním, lidé to budou hodně řešit a každý si bude snažit přisadit. Teď už vím, co tím myslela,“ napsala Kim na Twitter.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám