Hlavní obsah
Článek

Ženatý porotce Česko Slovensko má talent Jaro Slávik (49) má vážný problém a jeho manželství dostává další rány. Poté, co se provalil jeho poměr se zpěvačkou Karolínou Krézlovou (36), exmilenkou sprintera Usaina Bolta, se ozývají i další milenky, které sexy Slávik prý rád obšťastňuje.

"Od rána se mi ozývají další Slávikovy údajné milenky, vytočené z toho, že Jaro má jaksi víc holek a jim o tom neřekl," práskl protekční fracek Pavel Novotný. Slávik prý dokonce v Praze u své rozkošné milenky bydlí v jejím bytě na Vinohradech.

A nejen to. Zatímco Slávik poměr s Karolínou popírá, ona se k němu veřejně přiznává. A zřejmě si myslí, že kvůli ní opustí letité manželství s paní Andreou. A taškařice pokračuje.

"Sám ženatý donchuán prohlásil v médiích o svém prokazatelně půlročním vztahu k milence Karolíně Krézlové, že to, že spolu nejsou, je objektivní pravda. Hned poté mi Krézlová zprostředkovaně vytkla, že jí vadí, že píšeme, že už se Slávikem měsíc nejsou, když spolu stále jsou. Dokonce spolu víceméně bydlí na Vinohradech. Nechci být zlomyslným falešným prorokem, ale tady se bude někdo rozvádět," dodal Novotný. Uvidíme, jak bude celá šaráda pokračovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám