Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nenápadnou herečku Petru Horváthovou nechvalně proslavilo, když se na večírku seriálu Cesty domů společensky unavila tak moc, že nejenže nenašla svoji cestu domů, ale měla problém i chodit a válela se na náplavce u Vltavy, dokud jí kolegové nepomohli. "Nebylo to nic pěkného, ale stát se to může každému," řekla Super.cz Petra.

Připomenout jsme to museli, protože jsme sympatickou herečku opět potkali na večírku TV Prima, tentokrát k pořadu Máme rádi Česko. Petra se ale držela zpátky, protože ji čekalo divadelní představení. "Nastoupila jsem do Divadla pod Palmovkou. Přebrala jsem dvě role za těhotnou kolegyni Evu Kodešovou a zkouším i novou inscenaci," vysvětlila.

Petra je celkem čerstvě single, a právě kvůli spoustě práce si zatím nového přítele nenašla. "Jsem pořád ve stejném kolektivu, všechny dobře znám, nedělalo by to dobrotu," míní.

A čas prý nemá ani na žádný románek, nebo jak se říká na převozníka, který by jí vyplnil prázdnotu před dalším vztahem. Takže zatím čeká na toho pravého. A jaký by měl být? "Hlavně, aby mě měl rád jako já jeho," přeje si Petra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám