Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka, modelka a bývalá Miss Diana Kobzanová (42) se rozpovídala o svém vztahu k bulváru.

Prostořeká kráska, která nejde pro ostré slovo daleko, si v pořadu Limuzína s Mírou Hejdou nebrala žádné servítky.

„Rozčilují mě kolegyně z šoubyznysu, které se nechají někde vyfotit a všude hlásí, že dostaly zakázku za statisíce, přitom všichni víme, že dostaly bůra a byly rády,“ svěřila se Mírovi kráska, jež nechtěla nikoho konkrétně jmenovat.

„Jsou to skoro všechny kolegyně, každá druhá, jmenovat je nebudu, protože ony pak holky hrozně rády tyhle kauzy řeší přes média, protože chtějí, aby se o nich psalo a já fakt nebudu nikomu přitápět do kotle,“ míní Kobzanová.

Diana, která nedávno nafotila svůdné sexy fotky, prý před lety patřila k oblíbeným terčům bulvárních novinářů. „Odjakživa jsem byla vděčný terč bulváru, když jsme byly mladší, tak jsme dělaly bordel s Káčou Průšovou, užívaly jsme si večírky, popíjely jsme a lítaly jsme s klukama, a tak se vědělo, že když za námi půjdou, tak vždycky bude o čem psát,“ vzpomínala na bouřlivá léta moderátorka.

Sama prý na sebe ochotně nikdy nic neprozrazovala. „Volat sama na sebe novináře a pak dělat, že jsem hrozně překvapená, to mi přijde fakt ubohé, a bohužel to tak funguje ve většině případů,“ přisadila si.

Kobzanová si nyní naplno užívá práce pro fotbalové studio Ligy mistrů. Moderátorka navštěvuje fotbalové svatostánky po celé Evropě, odkud přináší informace ze zákulisí fotbalového dění.

Jestli pozná ofsajd, zda byla ve sprše s Cristianem Ronaldem a co si myslí o své přirozené drzosti, se dozvíte už dnes na TV Óčko, kde odstartuje další díl Limuzíny s Mírou Hejdou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám