Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zpěvačka Leona Šenková, která za měsíc oslaví v Praze své 20. narozeniny, se opět pokouší shodit svá nadbytečná kila, která jí stále někdo připomíná. I když si Leona stojí za názorem, že v popisu její práce není být modelkou a poukazovat na své tělo, ale zpívat a rozdávat lidem úsměv na tváři svým zpěvem, už i ona zjistila, že to dnes takto bohužel nechodí a i zpěvačky musí vypadat reprezentativně. A už ví, jak dopne své minisukně.

„Minulý rok jsem s jedním pardubickým deníkem zhubla deset kilogramů a byla jsem spokojená, protože jsem nebyla ani tlustá, ani vychrtlá, ale bez hlídání odborníků se mi kila vrátila zpět,“ říká Šenková. Teď se rozhodla použít stejný hubnoucí přípravek na biologické bázi jako Klára Kolomazníková, který se člověku zvětší v žaludku až stokrát, a proto se po něm dietář cítí dříve zasycený a netláská se jako smyslů zbavený.

„Pevně doufám, že opět dopnu své oblíbené minisukně a neztratím své fanoušky, kteří na váze lpí. Ale nemusejí se o mě bát. Bulimií fakt trpět nezačnu. Nadále budu ženou s kyprými, ale přijatelnými tvary. Chci zkrátka shodit a nadále si udržet svou postavu,“ uzavřela Leona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám