Hlavní obsah
Článek

Rozhodně žádná česká zpěvačka nemá svůj styl oblékání tak vychytaný jako Tereza Kerndlová (37). Dovedeme si představit, že jí to neskutečně sluší, i když jde vynést odpadky, a tak nikoho nepřekvapí, že i její cvičební úbor v posilovně je osobitý, nápaditý a sexy. Naposledy jsme zpěvačku nachytali v jejím oblíbeném fitku v Karlíně, když měla na sobě stylové tepláky s panenkami Barbie.

„Nehledejte v tom žádnou symboliku. Tenhle vzor se mi prostě jen líbil,“ směje se Kerndlová.

Krásná zpěvačka Tereza Kerndlová je dobře známá svým pozitivním vztahem ke sportu. Cvičí, kdykoli jí to čas dovolí, kvůli kondici i aktivní relaxaci. Tereza nedávno získala posilovací stroj za vítězství v soutěži Nejkrásnější nohy 2012 a to bylo pro ni dalším krokem k rozšíření jejího domácího tréninku. Trenérka Zuzana Bičíková školí Terezu v karlínském klubu několikrát týdně. Tereza roli trenérky oceňuje zejména pro bezchybné provedení cviků, jehož výsledkem je skvěle zpevněné tělo za minimum času.

„Jsem zvyklá doma cvičit s činkami podle DVD, ale teď díky této mašince poznávám úplně nový a hlavně zajímavější rozměr tréninku. Zuzka mě učí prvky, které pak doma zvládám sama. Provádíme velice účinné zpevňovací cvičení na celé tělo a samozřejmě důležitý strečink,“ uvádí Kerndlová.

Na tomto stroji si kráska dopřává za asistence svého přítele Reného také zajímavé masáže. „Jsem pořád na začátku, ale na každý trénink se svou osobní trenérkou se těším,“ doplňuje usměvavá Tereza.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám