Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Televize Nova chce na diváky zaútočit novým milým seriálem plným vtipu a emocí dohnaných do krajnosti. Původně dokonce počítala s komediální dvojicí, která dnes v Česku nemá skoro obdoby. Pro svůj nový projekt proto angažovala Ivu Janžurovou (82) a Václava Postráneckého. Oba slavní herci měli být tahouny nového seriálu, který bude děsit především diváky Ordinace v růžové zahradě 2. Má totiž podobný název a leckomu se může zdát, že původní Ordinaci nahradí. Víme víc!

I když je podle našich informací jeden z pracovních názvů seriálu, na který si produkční společnost Novy potají podala žádost o ochrannou známku, Ordinace z Počátků, nejde o žádný klon dlouholetého pilíře programu barrandovské televize. „S Ordinací to nemá nic společného. Půjde vlastně o českého Doktora z hor, příběh pitoreskních lidiček z české vesnice,“ prozradila Super.cz herečka Uršula Kluková (82), která dostala roli svérázné drbny.

Zato představitelka jedné z nejzásadnějších rolí se nakonec musela přeobsadit. „V podstatě mi to nabídli pozdě. Mrzelo mě to, ale musela jsem odmítnout, protože to nešlo dohromady s mými stávajícími závazky. Uštvala bych se,“ sdělila nám Iva Janžurová, jejíž absence tvůrce seriálu děsně mrzí.

Už teď o víkendu se budou točit první záběry, zatím ve studiu. Do terénu se půjde nejspíš v květnu, kdy by již konečně mělo být pěkné počasí. A na koho dalšího se v tomto seriálu ze současnosti máme těšit? Chybět nebude Sabina Laurinová nebo český dabér Dr. House, Martin Stránský (54).

Nedá se čekat, že by Nova nasadila seriál dřív než na podzim. Nehrozí asi ani to, že by se Nova kvůli novému projektu rozloučila se svým druhým „ordinačním“ seriálem. Oba se pravděpodobně budou vysílat souběžně.

Reklama

Další články

Načítám