Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To je ale neuvěřitelný obrat. Pořadatelka soutěže Miss Junior Kateřina Hamrová uvažuje o tom, že její soutěž bude s Patrikem Hezuckým moderovat Gábina Partyšová (45). Před několika týdny přitom podepsala smlouvu s úhlavní nepřítelkyní Partyšové Ornellou Štikovou (31).

V důsledku kolapsu těhotné Ornelly však pořadatelé upustili od jejího moderování.

„Nezastírám, je to samozřejmě prekérní situace, vyvrcholení roční práce na soutěži se nezadržitelně blíží. Jmen žen a dívek, které by přicházely v úvahu, padla řada, ovšem jde také o to, jak dotyčná osoba zapadne do společné koncepce s Patrikem Hezuckým. Ten je totiž zatím jediným jistým moderátorem. Celý večer už byl koncipován v určitém duchu a nyní musíme vybrat někoho, kdo do daného plánu zapadne. Na nové scénáře už není čas,“ řekla Kateřina Hamrová.

A právě Partyšová je moderátorkou, která se ocitla v hledáčku šéfky soutěže. „Jméno Gabriely Partyšové padlo také, nicméně se domnívám, že v souvislosti s mediálním kolotočem kolem mileneckého vztahu jejího muže by takovou nabídku nepřijala. Ale nechci ji dopředu z výběru, o kterém diskutujeme každý den, nijak znevýhodňovat, proto rozhodnutí nechám na Gábině či jejím agentovi. Určitě oba vědí, jak pořadatele případně kontaktovat,“ dodala.

Definitivní rozhodnutí musí padnout do konce týdne, protože poté se celý realizační tým i finalistky z České a Slovenské republiky přesouvají do Blanska na zámeckou sýpku, kde proběhne škola Miss Junior 2012. Ta vyvrcholí finálovým večerem 1. listopadu.

Reklama

Další články

Načítám