Hlavní obsah
Článek

Talentovaný muzikant, občasný moderátor a nyní také hvězda seriálu Gympl Ondřej Brzobohatý (41) na Frekvenci 1 zavzpomínal na svého otce Radka, který odešel náhle den před svými osmdesátinami. Ondřej ho postrádá v každodenním kontaktu.

„Nejvíc mi chybí fyzicky. Ty chvíle, kdy jsem si do něj mohl bouchnout a věděl jsem, že se usměje a tu ránu mi zase vrátí. My se tvářili, že spolu boxujeme, protože jsme spolu boxovali odmalička,“ zavzpomínal s Romanem Ondráčkem a Milošem Pokorným na svého nedávno zesnulého otce Ondřej.

„Ale co se týká těch mentálních věcí, je tak silně ve mně, že se dá říct, že mi nechybí, protože mi dal maximálně všechno, co mohl. A my jsme si všechno řekli, takže mezi námi nezůstala žádná propast typu "tohle jsem ti nestihl říct",“ svěřil Ondra.

Emotivní rozhovor vedla dvojice Těžkej Pokondr. Moderátoři Miloš Pokorný a Roman Ondráček své hosty často dokážou přimět ke sdělení mnoha informací, které celebrity jinde neprozradí. I proto jsou nominováni v právě probíhající soutěži Moderátor roku. Hlasovat pro ně můžete už nyní na adrese www.moderatorroku.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám