Hlavní obsah
Článek

Poslední dvě knihy spisovatelky Ireny Obermannové způsobily v českém šoubyznysu i politice pořádný poprask, protože se spisovatelka rozhodla odtajnit svůj vztah k zesnulému exprezidentovi Václavu Havlovi (†75). Super.cz vyrazil na křest druhé z nich, kterou Obermannová nazvala Panoptikum české.

Byli jsme zvědaví, kdo přijde kontroverzní spisovatelku podpořit. A byla to hlavně rodina a kamarádky. Nechyběly ani obě spisovatelčiny dcery. Mladší z nich, Berenika Kohoutová, která už je známou herečkou, přivedla i přítele Pavla Čecháka, manžela herečky Tatiany Vilhelmové.

Berenika dostála svému stylu a své bujné vnady zdůraznila v průsvitné halence. Konečně jsme poznali i starší dceru Obermannové. "Rozárka minulý týden dokončila studium FAMU, je z ní režisérka," pochlubila se Super.cz Obermannová. Ještě letos bychom měli v České televizi vidět Rozárčin dokument Kytlice, Zimmer Frei.

"Rodina mne vždy podporovala, měla jsem v ní zázemí. Dcery mi dokonce zakazovaly číst články, které o mně vyšly," prozradila Obermannová, která poté, co se nechala ostříhat jako Mia Farrow ve filmu Rosemary má děťátko, rozhodně nevypadá na svých padesát. Spisovatelka překvapila i svým outfitem. Na křest si vzala halenku, na kterou si vlastnoručně napsala svoji báseň.

Reklama

Další články

Načítám