Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O herečce Hayden Panettiere (23) se v posledních dnech píše převážně v souvislosti s údajnými zásnubami s ukrajinským boxerem Vladimirem Kličkem (37). Britský Daily Mail ale nyní přišel s jiným odhalením. Hayden se během velikonočního pobytu na Floridě hned několikrát ukázala v bikinách a její dekolt se zdál být plnější než v minulosti. Americká hvězdička seriálu Hrdinové má najednou poprsí pěkně oblé a mezera uprostřed nevypadá úplně přirozeně.

V poměru se staršími snímky je rozdíl ve velikosti patrný na první pohled, ale jak dnes mnohé ženy vědí, už nejen podprsenky, ale i vrchní díly bikin hojně využívají efektu push-up.

Ať už je to, jak chce, Vladimir Kličko je evidentně s mladičkou Hayden nadmíru spokojený, když ji dva měsíce po obnovení vztahu požádal o ruku. Zásnuby této slavné dvojice jsou ale pořád nepotvrzené, ani jeden totiž oficiálně nic neoznámil a herečka navíc nenosí zásnubní prsten.

Reklama

Další články

Načítám