Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takovou narozeninovou párty Tereza Kerndlová (37) zažila poprvé. Indický striptér jako překvapení, podivný otec, nesoudná matka a spousta dalších diskutabilních přátel v novém videoklipu k singlu Klišé z Plyše.

O Tereze Kerndlové je známo, že přichází pokaždé s něčím novým, ale teď to platí dvojnásob. „Věřím, že to bude šílenost a už se těším na reakce. Já osobně mám z videoklipu skvělý pocit, je tam cítit nadsázka,“ říká o klipu Tereza.

Ve videu se Tereze Kerndlové zdá příšerný sen, ve kterém slaví narozeniny. Oslava ale ve snu probíhá takovým způsobem, jaký by si snad nikdy nepřála. Kolem ní jsou lidé, které vůbec nezná, ve snu je však možné naprosto všechno. Objevují se zde i její rodiče, prarodiče, kamarádi a ostatní příbuzní. Je to párty, která se drží všech klišé standardů v podobě balonků, čepiček nebo obřích, dokonale zabalených dárků. Všichni hosté jsou přemilí a náramně si užívají oslavu, jen samotná oslavenkyně se nudí a chvílemi jí je až trapně za ostatní.

V galerii nabízíme ochutnávku z Terezina nového hudebního videa, které spatří světlo světa už v polovině dubna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám