Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pouze na dva dny zavítala do Prahy světová topmodelka a rodačka z Litvínova Eva Herzigová (51). Jediným důvodem jejího příjezdu bylo to, že se stala tváří jedné z nejluxusnějších šperkařských firem, která otevírala nový obchod v Pařížské ulici.

Pro všechny, a zřejmě i pro samu krásnou Herzigovou, bylo překvapením, že za ní dorazil její dlouholetý přítel, italský podnikatel Gregorio Marsiaj. Právě před rokem se totiž s Gregoriem málem rozešla. Její partner byl sám v Praze na obchodním jednání a z jedné párty zamířil na hotel s neznámou brunetkou. Nevěděl však, že ho nafotili bulvární fotografové, a skandál byl na světě.

Kvůli obchodu s realitami zamířil do Prahy znovu, ale aby krásku ujistil v tom, že žádná nevěra se tentokrát rozhodně konat nebude, vybral si schválně termín, kdy do české metropole jela i samotná Herzigová.

Jak ale Super.cz zjistil, přiletěli do Prahy každý zvlášť jiným letem. Takže Eva už byla ubytována v luxusním hotelu Four Seasons a stále nevěděla, že je Gregorio na cestě k ní.

Devětatřicetiletá topmodelka, kterou proslavila reklama na podprsenku Wonderbra, je stále nádherná a společnost, kterou v Praze prezentovala, s ní ani po třinácti letech nehodlá ukončit spolupráci.

„Byla bych ráda, kdybych pro ně mohla pracovat dalších patnáct let,“ svěřila se s úsměvem Eva, která do nového obchodu přijela bez šperků. Teprve když přestřihávala slavnostní červenou pásku, měla na sobě náušnice, prsten a hodinky v hodnotě statisíců korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám