Hlavní obsah
Článek

Od nového českého televizního seriálu Obchoďák si jeho tvůrci slibovali mnohé. Vztahy lidí, spojené s atraktivním prostředím obchodního domu, měly být podle Primy tahákem, který konkurenci odláká diváky a na obrazovce se usadí na dlouhá léta. Jenže ouha! Seriál Obchoďák v čele s krásnou Terezou Kostkovou (47) dostal nečekaně stopku. Lidé ho totiž nepřijali!

Takový průšvih Tereza Kostková v kariéře ještě nezažila. Když si původní představitelka hlavní role ředitelky Obchoďáku Bára Munzarová (52) pochroumala tělo po nehodě na motorce, naskočila hbitě na její místo a rychle přetočila první díly. Jenže podle diváků už je asi překostkováno, a tak seriál takřka bojkotovali.

Hlavním důvodem podle Primy je to, že vzhledem k přeobsazení hlavní role a přetáčení scén museli novinku nasadit později, což se projevilo negativně a celý projekt nakonec zazdilo. A Kostkovou připravilo o nemalý honorář v řádu statisíců, ne-li miliónů.

„Pozdní start novinky přímo proti rozběhnuté řadě nejsilnějšího seriálu konkurence by byl nesmysl. I proto jsme museli zvolit pozdější časový slot. Bohužel se celá situace nedala řešit jiným způsobem. Nicméně tím jsme se dostali z kategorie seriálů na osmou. A navíc diváci prostě tento podzim dali přednost svým oblíbeným seriálovým hrdinům v oblíbených časech a novinky bez výjimky propadly,“ vysvětlil ukončení Obchoďáku generální ředitel FTV Prima Marek Singer.

Televize dotočí do konce celou první řadu a pak dá tvůrcům sbohem. Poslední díl odvysílá v prosinci a na jaře nasadí nový seriál, kterým by mohl být například Kameňákov, o jehož přípravě on-line deník Super.cz informoval jako první.

Reklama

Další články

Načítám