Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Odborníci říkají, že tablety představují budoucnost počítačové techniky. Zájem o tablety tento předpoklad potvrzuje: Akce, při které Alza.cz rozdává 100 tabletů týdně zdarma, je velice úspěšná. Až tak, že se Alza.cz rozhodla akci prodloužit - ale jen do 14. dubna!

Rozdali už 600 tabletů!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Alza.cz rozdala šťastným výhercům již šest set praktických tabletů Sencor Element. Tento tablet je možné využít k práci i zábavě, jak potvrzuje pan Janatka: „Chtěl jsem jen koupit tonery do tiskárny, protože počítač už máme. A vyhrál jsem tablet! Od té doby, co na něm manželka objevila hry, už ho nechce dát z ruky!“ A jestli se mu práce s tabletem líbí? „Přemýšlím, že koupím ještě jeden, s větší obrazovkou. Lépe se mi na tom bude číst.“

Můžete si koupit i tablet s televizí!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V nabídce Alza.cz je celá řada tabletů a příslušenství. V nabídce mají tablety malé, velké, luxusní modely s úžasnými obrazovkami a dlouhou výdrží, ale taky velmi levné modely vhodné pro děti nebo na hraní her cestou do práce. Do tabletů můžete instalovat spoustu aplikací a her zdarma, lze do nich nahrát hudbu i video. Můžete si dokonce objednat typ s televizním tunerem, který vám dovolí sledovat televizi kdekoliv: Na chatě, na cestách, na zahradě – zkrátka všude, kde je signál digitální televize. Takovou „televizi“ dáte i do kapsy – a přitom je velmi levná!

Nezapomeňte na příslušenství!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

K moderním tabletům si můžete pořídit spoustu příslušenství: Ochranné fólie, které brání poškrábání obrazovky, stylové obaly či kapsičky, držáky a nabíječky do auta, bezdrátové klávesnice, ale i speciální moduly pro příjem rozhlasu a televize. Tablet také můžete doplnit třeba bezdrátovým reprosystémem, ukládat data na bezdrátový disk a také tisknout můžete na tiskárně bez drátů. Spoustu zajímavých věcí najdete na eshopu Alza.cz, nebo můžete zajít na pobočku a nechat si doporučit příslušenství specialisty z Alzy.cz.

Vyhrajte tablet i vy!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud chcete také získat tablet zdarma, stačí si na Alza.cz koupit jakékoliv zboží v hodnotě alespoň 300 Kč a odpovědět na jednoduchou soutěžní otázku. Rozhodně ale spěchejte, akce trvá už jen do 14. dubna!

Další články

Načítám