Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikant Vašek Noid Bárta věděl, že je jeho dnes již expřítelkyně Eliška Bučková (34) šíleně hubená. Snažil se jí vyvařovat, ale nepomáhalo to. Eliška se stále ztrácela před očima. Když kilo přibrala, vítězně to křičela do světa. A i Vašek byl za každý gram navíc rád. O tom, že trpí poruchou příjmu potravy, netušil.

"Vím, že už byla moc hubená. Ani mně se to jako chlapovi už pak nelíbilo. Snažil jsem se jí vyvařovat, co to šlo, a vážně normálně jedla. Když jsem udělal svíčkovou, v pohodě si maso s omáčkou dala. Chápal jsem, že knedlíky vynechává. Ale to vynechává většina modelek a holek, co se živí svým tělem. Nemohl jsem vědět, že když se pak pár dní vidíme méně, protože oba pracujeme, vůbec nejí," řekl Super.cz Noid.

Řada přátel se ho ptala, zda na jejím chování není něco divného. Jestli hned po jídle neodchází například na záchod zvracet, zda netrpí bulimií. "Nic takového, žádné divné chování jsem nezpozoroval. Když šla na toaletu, ještě jsem k ní na radu známých jak blbec nenápadně třeba čuchal, zda opravdu nebyla zvracet," dodal Noid.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám