Hlavní obsah
Článek

Kdosi ze známých manželů Mariah Carey (54) a Nicka Cannona pár obvinil z nepřiměřeného požívání alkoholu a drog. Podle tohoto člověka se pod vlivem omamných látek nacházela i zpěvaččina nedávno narozená dvojčata.

Světoznámá americká zpěvačka porodila 30. dubna chlapce a dívku. Děti přišly na svět krátce po deváté hodině ranní v nemocnici v Los Angeles. Nick byl prý z narození dětí tak nervózní, že se omylem dostal úplně na jiné oddělení. Zlí jazykovétvrdí, že už tehdy byl řádně opilý.

Všechny úřady města Los Angeles celou událost ohledně nařčení o požívání alkoholu a drog prošetřují. Policie si ničeho nevšedního ve zpěvaččině domě nevšimla. Dvojčata prý byla v naprostém pořádku.

Celou situaci trochu pokazil Nick, který byl při vyšetřování hodně naštvaný a choval se agresivně. Zato Mariah se všemi ochotně spolupracovala a s ničím neměla problém. Nickovo chování zarazilo i jeho příbuzné, kteří nechápu, čím bylo způsobeno.

Informaci o tom, že jsou pod dohledem vyšetřovatelů vypustil do světa sám Cannon. Tvrdí, že se jedná o křivé nařčení a hodlá se tvrdě hájit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám