Hlavní obsah
Článek

Pan Karel Novotný z Českých Budějovic myslel, že se mu to zdá, ale opravdu dostal k autu ještě peníze. Jedná se o prodejní akci, kdy každý, kdo si v AAA AUTO pořídí vůz na splátky, získá 40 000 v hotovosti. Pan Novotný říká: „Je to skvělé, když kupujete auto, tak vám většinou žádné peníze nezůstanou. Takhle mám auto i slušnou hotovost.“ Nenechte si ujít 40 000 Kč a přijďte si vybrat vůz do AAA AUTO.

Škoda Fabia 1.2 hatchback Ambiente, šedá metalíza, z roku 2010, po 1. majiteli, najeto pouze 58 456 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Koupeno nové v ČR, po pečlivém majiteli, pravidelný servis, nízké provozní náklady, hezký interiér. Klimatizace, ABS, centrál, počítač, mlhovky, el. zrcátka, servo, el. okna, autorádio, zamykání řadicí páky. Vůz s hezkým interiérem je jako nový, po nekuřákovi, garážovaný. Využijte financování AAA AUTO a získejte 40 000 korun v hotovosti k zakoupenému autu. Přijeďte si k nám pro jedno z 6000 kvalitních aut za nejlepší ceny v ČR.

Skvělá Škoda Octavia 1.9 TDI Kombi, béžová metalíza, z roku 2008, po 1. majiteli, se servisní knížkou, najeto pouze 91 527 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Prostorný rodinný vůz, po pečlivém majiteli (nekuřákovi), pravidelný servis, garážováno, nízké provozní náklady. Výbava Elegance. Aut. klimatizace, airbag, ABS, Al kola, ASR, tempomat, centrál, počítač, mlhovky, el. zrcátka, servo, el. okna, autorádio, zamykání řadicí páky, střešní nosiče. Přijeďte si k nám pro jedno z 6000 kvalitních aut za nejlepší ceny v ČR. Poskytujeme doživotní garanci na legální původ vozu i při jeho dalším prodeji a 24 měsíců garanci na mechanický stav vozu.

Spolehlivý a elegantní Peugeot 207 1.4 hatchback, šedá metalíza, z roku 2008, se servisní knížkou, najeto pouze 43 479 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Oblíbený vůz do městského provozu, po pečlivém majiteli nekuřákovi. Garážované auto s pravidelným servisem a nízkými provozními náklady. Hezký interiér a bohatá výbava - aut. klimatizace, výškově nastavitelná sedadla, airbag, ABS, Al kola, centrál, imobilizér. Nabízíme možnost výměny auta do 7 dnů bez uvedení důvodu. Nenechte si ujít 40 000 korun v hotovosti k zakoupenému autu. Přijeďte si k nám pro jeden z 6000 kvalitních aut za nejlepší ceny v ČR.

Oblíbený prostorný model Ford Mondeo 1.8 TDCi Combi, modrá metalíza, z roku 2008, se servisní knížkou, najeto pouze 87 047 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Prostorný rodinný vůz, po pečlivém 1. majiteli s pravidelným servisem a nízkými provozními náklady. Velmi bohatá výbava. Aut. klimatizace, airbag, ABS, ASR, ESP, multifunkční volant, tempomat, centrál, počítač, navigace, parkovací asistent, el. zrcátka, servo, el. okna, střešní nosiče, senzor deště, tažné zařízení. Využijte naše financování a získejte 40 000 korun v hotovosti k zakoupenému autu. Přijeďte si do AAA AUTO pro jeden z 6000 kvalitních aut za nejlepší ceny v ČR.

VW Touran 1.9 TDI, černá metalíza, z roku 2005, koupený nový v ČR, se servisní knížkou, najeto pouze 106 160 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Praktický a prostorný VW Touran s nízkou spotřebou a bohatou výbavou. Vůz po pečlivém soukromém majiteli nekuřákovi. Ve výbavě naleznete aut. klimatizaci, tempomat, počítač, centrál, airbagy, ABS, ASR, ESP, Al kola, mlhovky, xenony. Poskytujeme doživotní garanci na legální původ vozu i při jeho dalším prodeji a 24 měsíců garanci na mechanický stav vozu. Přijeďte si k nám pro jeden z 6000 kvalitních aut za nejlepší ceny v ČR. Nenechte si ujít 40 000 korun v hotovosti k zakoupenému autu.

Další články

Načítám