Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to sice "jen" revivalová kapela, ale skupina Abba Stars může být na své úspěchy hrdá. Jsou známí nejen v Česku, ale i ve Francii, kde často vystupují a kde také získali ocenění jako nejlepší revival známé švédské skupiny. A teď už slaví desáté výročí.

V jejich případě ovšem nejde jen o muziku. Když se podíváte na pódium, okamžitě vás zaujmou kostýmy dvou zpěvaček. Kratší mini se nenosily snad ani v letech, kdy byla ABBA na vrcholu kariéry. "Musely jsme si sehnat speciální kalhotky, protože bylo jasné, že při jakémkoliv pohybu se šaty můžou vyhrnout do závratných výšek," řekly Super.cz Petra a Beatrice.

Na křtu své desky měli muzikanti několikanásobný důvod k oslavě. Kromě desátého výročí skupiny se slavily i třiačtyřicetiny lídra kapely Dana Dobiáše a s malým zpožděním také roční výročí jeho vztahu s reportérkou Martinou Jandovou. A jako bonus se podařilo sehnat jako kmotru i Danovu oblíbenou herečku Ivu Janžurovou. "Miluju zvlášť film Zítra to roztočíme, drahoušku. Umím ho celý nazpaměť," potěšil Dobiáš Janžurovou.

Po křtu se většina přítomných přesunula ještě do hospody, kde se teprve rozjel ten pořádný mejdan. A došlo i na předávání dárků. Největší radost měl Dan z náramku, který dostal od přítelkyně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám