Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Už jste slyšely o podprsenkách značky Agio Milano? Tato značka vyrábí moderní, inteligentní prádlo, které dokáže reagovat na individuální potřeby žen. Značka Agio Milano vyrábí podprsenky hlavně pro ženy s menším poprsím. I přesto, že se specializuje na méně obdařené ženy, je tato značka oblíbená i mezi ostatními ženami. Vizí této značky je spokojená žena. Taková, která miluje svůj plnější a svůdnější dekolt.

Jak toho docílit? Stačí jen vyzkoušet! Zaujme vás a okouzlí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Oblékněte si jeden z modelů značky Agio Milano a vyzkoušejte ho na vlastní kůži! Mezi oblíbené modely patří podprsenka Magic Up. Má speciální gelovou výztuhu, která okamžitě reaguje na vaši tělesnou teplotu a díky ní se přizpůsobí aktuálním tvarům vašeho hrudníku. Kromě této magické výztuhy má všechny výhody push-up podprsenky. Vaše prsa vymodeluje a opticky je zvětší. Design těchto podprsenek je dobře promyšlený, zvýrazňuje ženskost a upoutává pohledy mužů. Právě vám představujeme nové modely tohoto revolučního prádla! Nadechněte se – začínáme! Z této podprsenky Magic Up přímo vyzařuje luxus a originalita!

Paměťová pěna = balzám pro ňadra!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dalším jedinečným kouskem je model Smart Memory, horká novinka značky Agio Milano! Podprsenka je vyztužená speciální paměťovou pěnou, která reaguje na kontakt s pokožkou a ihned se přizpůsobí vašim křivkám. Memory (paměťová) pěna poprsí neutlačuje, ale poskytuje mu měkkou oporu a dodává nádherný tvar. Jedině takto bude váš dekolt vypadat přirozeně a vy se budete cítit skvěle. Pěna se vždy vrací do původního stavu. Stává se tím jedinečnou podprsenkou, která je schopna reagovat na změny ve vašich tělesných proporcích, hlavně při pohybu. Tento úžasný model naleznete zde:

Americký dekolt!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jste nespokojená se svými malými ňadry? Značka Agio Milano vás naučí mít se ráda taková, jaká jste. Přímo pro vás byla navržena podprsenka s Triple výztuhou, která vám vytvoří tzv. americký dekolt! Trojitá maxi výztuha je pevná, v košíčku nijak nepřekáží. Střih košíčků zajistí, aby byla prsa dobře tvarována a směřována nahoru a k sobě. Takto vznikne neodolatelně plný, kulatý a opticky větší dekolt.

Nestárnoucí push-up!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jestliže jste milovnicí elegantního, funkčního prádla, jistě vám padne do oka podprsenka typu push-up s klasickou odnímatelnou výztuhou, vhodná pro všechny velikosti ňader. Košíčky jsou krásně tvarovány, kopírují křivky ňader a modelují perfektní dekolt. Podprsenku push-up ocení také ženy s rozdílnými proporcemi prsou – mohou z jednoho košíčku výztuhu vytáhnout, nebo naopak do košíčku přidat výztuhu navíc. Push-upky vynikají skvělým designem a krásným barevným provedením. Tato sytě červená podprsenka je hitem letošní sezony.

Sleva na nákup!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tyto čtyři druhy podprsenek Agio Milano jsou schopny uspokojit požadavky všech žen. Jsou kvalitní, příjemné a přesně ví, po čem toužíte. Pokud tedy už nechcete smutně hledět na plné dekolty modelek, sáhněte po některém z těchto kousků. Budete mile překvapena, co s vámi tento inteligentní zázrak udělá! Chcete ušetřít? Jen tento týden beží akce sleva až 120 Kč na váš nákup při objednávce nad 599 Kč.

Další články

Načítám