Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednatřicetiletá Brazilka Adriana Lima bezesporu patří mezi nejkrásnější modelky poslední dekády. Současně si nejdéle ze všech krásek od Victoria’s Secret udržela post jejich andílka. To vše si ale vyžaduje daň - dril v posilovně a celoživotně umírněný jídelníček. Lima porodila loni 12. září a předvedla téměř nadlidský výkon. O necelé dva měsíce později se totiž objevila na módním mole nejprestižnější přehlídky spodního prádla, kterou Victoria’s Secret každoročně pořádá.

Podobně jako její kolegyně Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio nebo Doutzen Kroes se tedy i Lima dostala v co nejkratším čase opět do formy. Dnes, půl roku od narození druhé dcery Sienny, je překrásná brunetka i na modelku možná štíhlá až příliš. Především její hubené šlachovité nohy a spadlé pozadí by si zasloužily trochu přibrat.

Lima, jež se podle časopisu Forbes loni dostala na čtvrté místo nejvíce vydělávajících modelek za uplynulý rok, má se srbským basketbalistou Marko Jaričem, jenž je od roku 2009 jejím manželem, ještě tříletou dceru Valentinu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám