Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poté, co se stal příběh nevěrného Kokty, bezpáteřní Ornelly a smutné Gábiny tématem číslo jedna českého bulváru, nikdo by nepředpokládal, že podnikatel Josef Kokta bude dál veřejně provokovat svými výstřelky na internetu. A přece se tak stalo.

Gábina Partyšová (45) sice svého manžela donutila, aby si zrušil profil na sociální síti, kde laškoval s mladými dívkami, vzápětí si ale Kokta profil opět založil pod přezdívkou „Jose Sally“.

Před několika dny si zde dokonce hrdě vyvěsil snímek se slovenskou moderátorkou a herečkou Lenkou Vacvalovou. Rudovlasá krasavice podnikateli přikládá do rozkroku nafukovací polštářek. Zábava má nejspíše ironizovat právě hlášku Ornelly Štikové (31), která o Koktovi uvedla, že s „malým kašpárkem umí hrát velké divadlo“.

Ať už tato fotka vznikla za jakýchkoli okolností, jedno je jisté. Gábinu Partyšovou, která koketuje s myšlenkou na rozvod, rozhodně nepotěší.

Reklama

Další články

Načítám