Hlavní obsah
Článek

Jak jsme vás již informovali, Ornella Štiková (31) přišla kvůli hříchům mládí o lukrativní kšeft moderování soutěže Miss Junior. Nyní se bude muset nejkontroverznější hvězda českého bulváru smířit se skutečností, že nezaperlí ani v Show Jana Krause. Když se Gábina Partyšová (45) dozvěděla, že by měla být bývalá milenka jejího manžela Pepy Kokty hostem oblíbeného "primáckého" pořadu, nasadila všechny páky a její účast zrušila.

„Jde o společné rozhodnutí produkce pořadu a FTV Prima,“ řekl Super.cz mluvčí Václav Mazánek a více to nechtěl komentovat.

Ostatně ani nemusel, neboť vše vychází z logiky věci. Gábina Partyšová je jako moderátorka pořadu Top Star hlavní hvězdou televize, a proto by společnost neměla jít proti vlastnímu zaměstnanci. „Beze mne by tato kauza nikoho nezajímala. Takže za vším budu vždy stát já,“ komentovala s lehkou ironií celou záležitost Gábina Partyšová.

Štiková je prý velmi zklamaná, že se na Krausově legendární rudé pohovce neuvelebí. Poté, co ji vyhazují prakticky ze všech pražských podniků, by si ale na podobné chování raději měla zvyknout.

Reklama

Další články

Načítám