Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pojďte si s námi posvítit na další krásku, která se dostala mezi nejlepší modelky světa díky kontraktu od Victoria’s Secret. Tato teprve dvacetiletá exotická Brazilka se narodila ve městě Teresina a vyniká svou vysokou a velmi štíhlou postavou. Ribeiro dorostla do výšky 180 centimetrů a přitom obléká velikost číslo 34.

Brunetka však na fotografiích i se svými 54 kilogramy a mírami pouhých 80 - 58 - 84 vypadá až překvapivě svůdně. Do modelingu se vrhla v roce 2009 a rázem se z ní stala hvězda. Začala předvádět pro Chanel, Louis Vuitton, Gucci, Versace a další světové značky. Minulý rok se stala během Fashion Weeku v Rio de Janeiru nejvytíženější modelkou, když odchodila celkem 27 přehlídek.

Pro Victoria’s Secret začala pracovat již v roce 2010, ale do popředí se dostává až letos. Ribeiro účinkovala také s Adrianou Limou a Candice Swanepoel ve valentýnské reklamě této značky. Zároveň již stihla kampaně pro Ralpha Laurena, Christiana Diora, Toma Forda, Gap nebo American Eagle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám