Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Proti tetování má řada lidí tu námitku, jak bude pěkný motiv, který si necháte vytvořit ve dvaceti, vypadat za nějakých třicet let. Je pravda, že na plážích, které spolu s námi navštíví třeba šedesátileté páry, na nichž je vidět, že v mládí patřily třeba k motorkářům, to není zrovna pěkný pohled.

A ještě horší je, když si někdo nechá vytetovat na viditelné místo jméno svého vyvoleného. Ani svatba není v současné době zárukou, že spolu budete, dokud vás smrt nerozdělí. Právě to se stalo půvabné zpěvačce Leoně Gyöngyösové.

Místo snubního prstýnku nosila na prsteníčku jméno svého manžela Marka, se kterým má dvouletého syna Nikolase. "Rozvádíme se," svěřila Super.cz. A jen krátce poté navštívila tetovací salon, aby ještě dříve, než bude papírově opět svobodná, osvobodila od manželova jména i své tělo.

Šikovný tatér ze jména Mára dokázal vytvořit pěknou kytičku, která nikoho z jejích budoucích partnerů neurazí. Tedy hlavně toho současného, Tomáše. A byla nadšená tak, že si nechala vytvořit i další ozdobu, podle které si může nechat zahrát i písničku.

Reklama

Další články

Načítám