Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Misska a dýdžejka Michaela Salačová, která dnes v ranních hodinách přivedla na svět druhého syna Damiena, se rozpovídala o svých pocitech z porodu.

"Nečekali jsme, že porod bude již dnes. V půl páté ráno mě vzbudil jeden z mých čínských chocholatých neboli naháč a zjistila jsem, že mi praskla plodová voda. On se o mě staral po celou dobu těhotenství i toho minulého a hlídal si mě. Tak jsme zavolali tchyni, aby přijela hlídat Olivera. To jsme netušili, že vše půjde tak rychle. Opravdu jsem dostala strach, že porodím cestou do porodnice," prozradila své první pocity novopečená dvojnásobná maminka.

Na porodní sál krásnou Salačovou doprovodil její manžel Dalibor Vajčner, který už je zkušený táta a přesně věděl, co má dělat. "Sám stříhal pupeční šňůru, držel mně nohy a popisoval, co vidí. Upřímně jsem ráda, že já jsem se nedívala. Úderem šesté hodiny byl Damien na světě, takže dost fofr," dodala šťastná maminka, která rodila bez jakýchkoliv komplikací.

"Damien je trochu větší, takovej tlusťoučkej, měří 51 centimetrů a váží skoro 3,70 kilogramů," vyprávěla přeci jen naměkko Salačová.

Miss ČR z roku 2000 se prý cítí v naprosté pohodě a prý by klidně šla hned domů. "Nemám žádný nástřih, na dnešek jsem se vyspala, a tak tu vlastně odpočívám od domácích povinností a Olivera. Tomu jsem poslala fotku nového brášky a prý zvědavě pokukoval," svěřila se.

Salačová se netají tím, že by si přála ještě jednoho potomka. "Na původním plánu, porodit minimálně tři děti, nic neměním, budu rodit dále, ale teď asi bude trošku delší přestávka. Třeba napotřetí vyjde holčička, aby u nás doma nebyla taková mužská přesilovka, když i psy máme kluky,“ smála se kráska s takovou lehkostí, jako kdyby přišla z krátké procházky.

Reklama

Další články

Načítám