Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Klidový režim? Tahle slova svého lékaře rozhodně nebere vážně Dáda Patrasová (67). Sice měla čtrnáct dní kvůli úrazu na noze sádru, ale sotva jí ji sundali, skotačí. Už v neděli měla první představení pro děti a místo toho, aby aspoň když nemá pracovní povinnosti byla v klidu doma, běhá po kosmetických salonech.

"Naštvalo mě, když ze mne udělali v novinách pomalu mrzáčka jen proto, že mě jednou vyfotili na invalidním vozíku. To jsem byla v divadle na synově představení a měla jsem ještě nechodící sádru. Tak přece nebudu zbytečně poskakovat dlouhou chodbou, když tam vozík měli a půjčili mi ho jen na cestu do auta," řekla Super.cz Dáda.

"Jsem v pohodě. Doktor samozřejmě říkal, ať jsem v klidu, a doporučoval i nějaké rehabilitace. Ale co. Nejlepší rehabilitace pro mě je, když můžu bavit děti. A když si chci odpočinout, tak jdu na masáž nebo procedury do kosmetického salonu," krčila rameny herečka.

Super.cz ji také na VIP dni pro celebrity věnovaném takové péči zastihl. Patrasová si objednala masáž a omlazovací plazmu na obličej. "Kromě toho chodí ještě na lymfatickou drenáž," práskla nám majitelka salonu Renata Hawaz. Kvůli špatnému toku lymfy totiž Dádě často opuchá obličej.

Překvapivě jsme na stejném místě potkali i pány ze šoubyznysu. Omladit a zbavit se vrásek a povadlé pokožky se rozhodli herci Mirek Šimůnek a Martin Písařík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám