Hlavní obsah
Článek

Pravým důvodem pro ukončení spolupráce organizátorky soutěže Miss Junior Kateřiny Hamrové s Ornellou Štikovou (31), která měla letošní ročník moderovat, není ani náhodou nedávný kolaps slávychtivé milenky Josefa Kokty, nýbrž její údajná krádež! „Nemohu připustit, aby někdo, kdo měl takovou věc spáchat, byl spojován se soutěží pro malé holky,“ svěřila Super.cz Hamrová.

Ta už o víkendu našemu redaktorovi zavolala a pídila se po tom, zda bude mít kauza údajné Ornelliny krádeže (před dvěma lety měla vzít pár svetrů v jednom obchodě v centru Prahy) nějaké pokračování. „Protože pokud ano, nemohu s ní soutěž dál spojovat a dám vám exkluzivně vyjádření,“ vysvětlovala nám Hamrová.

Pak se ale rozhodla na pokračování skandálu nečekat a raději se Štikovou rozvázala spolupráci ihned. Mediálně to vysvětlila pozitivně, prakticky strachem o Štikovou a její plod nevěrné lásky.

„Přeji Ornelle i miminku pevné zdraví. Hlavně ať se obrní proti zlým a vypočítavým lidem, kteří se chtějí na její slávě jen zviditelnit nebo jí záměrně ublížit,“ sdělila Hamrová, jako by snad do této skupiny nepatřila také. Vždyť těžko by moderování této akce Ornelle nabízela, kdyby dlouhodobě neplnila přední stránky českých bulvárů. Předtím po ní totiž neštěkli ani Hamrová, ani ten nejhlasitější hostivický pes.

„To mě překvapuje, protože my se s paní Hamrovou od pátku opravdu domlouvaly na přátelském ukončení spolupráce kvůli mému zdravotnímu stavu,“ zaskočila zpráva o skutečném důvodu k ukončení spolupráce Štikovou. Ta se k aféře ohledně krádeže odmítá jakkoliv vyjadřovat.

„Nebudu té holce, která tu informaci řekla, dělat reklamu. Ani na ni nepodám žalobu. Nehnu ani prstem, nestojí mi za to,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám