Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Viděli jste upoutávku na pořad Supermáma, jehož moderátorkou je na střídačku s Monikou Valentovou také herečka Markéta Hrubešová (52)? Dívenka, která se v něm objevuje, není žádné děvčátko z castingové agentury, ale Markétina vlastní dcera Christel. Chce z ní snad mít Markéta televizní hvězdu?

"To byla v podstatě náhoda. Běžela jsem pro ni do družiny a neměla jsem žádné hlídání, tak jsem ji vzala s sebou na natáčení," vyprávěla Markéta Super.cz. Přiznala ale, že holčička není žádný matematický typ a ke světu šoubyznysu, v němž se pohybují rodiče, inklinuje víc. Zatímco Markéta je herečka a moderátorka, její manžel David Kraus je významným fotografem.

"Christel chodí do dramatického kroužku, tancuje, maluje, ráda recituje básničky," vypočítala Markéta záliby své dcery. Jestli bude za pár let krásná po mamince, mohla by klidně s úspěchem zatoužit i po světě modelingu.

"Ani v tom bych jí nebránila. Jen bych jí vysvětlila, že je potřeba i něco vystudovat a mít i jiné zájmy. Zatím to ale nehrozí, momentálně je jejím největším přáním vlastnit zvěřinec," smála se Hrubešová, která se snaží vytvořit své dceři co nejšťastnější dětství. Takové, jaké měla díky své mamince i ona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám