Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Na první pohled jsou to přátelské panenky, na jejichž postavičce rádo spočine nejedno lačné mužské oko, jejich řízná hudba ale dává tušit, že nepůjde o žádné křehké květinky. A taky že ne. Rockerky Míša, Monika a Klára v novém klipu k songu Neprominu brutálně rozporcují skutečného expřítele poslední jmenované. Podívejte se do naší fotogalerie na drsné fotky z natáčení.

Slečny klip podle songu z desky Odejdeš natáčely předposlední březnový víkend na statku v Táboře. „Kdysi býval veterinární ordinací, takže tu mají operační sál na koně nebo krávy,“ pochlubily se nám krásky s noži „košeráky“ v rukách. A právě jedna z nich, kytaristka a zpěvačka Klára, která v klipu občas nosí brýle, s mladíkem, jemuž ve videoklipu vezmou život, skutečně chodila.

Jeho rozčtvrcení mělo důvod. Jak se dá dozvědět v písničce, jde o pomstu za nevěru. „Tvoji vinu neprominu!“ zpívají rockerky, které ale uklidňují své fanoušky, že všechna zvířátka, jež se účastnila natáčení pod režijní taktovou Jana Miky, včetně nebohého hocha, nakonec přežila bez újmy na zdraví.

Obdivovatelé pohlednou trojku stále ještě mohou navštívit na jednom z koncertů probíhajícího turné, na kterém vystupují s kapelou Gate Crasher.

Reklama

Další články

Načítám