Hlavní obsah
Článek

Zlobivá Lindsay Lohan (37) si nejspíš chce dosytnosti užít posledních dnů předtím, než si začne odpykávat trest za způsobení autonehody z loňského roku a křivou výpověď policii, že za volantem neseděla ona. I přesto, že ji už brzy čeká tříměsíční povinná odvykačka a třicetidenní veřejně prospěšné práce, dokáže si vyhodit z kopýtka. Aby měla jistotu, že noci budou skutečně stát za to a snad se jí i podaří utéct před fotografy, vyrazila Lindsay pařit do Brazílie.

Poté, co strávila několik dní v Sao Paulu, zaletěla si v sobotu vrtulníkem i na ostrov Florianopolis. Při výstupu na pevninu jí však sklouzly neposedné šaty, ale herečku dokonale zachránily její vlasy. Hustý ohon totiž zakryl malou nehodu v podobě odhaleného ňadra. Volně střižený model sice nedržel na svém místě ani potom, ale podobná podívaná se už nekonala.

Lindsay je v Brazílii už od čtvrtka, kdy se účastnila otevírání obchodu John John Denim. Za to, že se prošla po červeném koberci a na akci řekla pár slov, údajně inkasovala 100 tisíc dolarů (přes 2 milióny korun).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám