Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Hollywood rád oprašuje staré osvědčené látky a tak není divu, že i přes nedávnou filmovou adaptaci Alenky v říši divů přemýšlí o jejím dalším ztvárnění. Díky tomu se do role zlé Srdcové královny mohla vtělit nejslavnější česká travesti komička Naděžda Krupská, která je známá svými provokacemi, třeba ukazováním umělých ňader, kily navíc či parodováním Ivety Bartošové. Podívejte se, jak dokonalou práci odvedli čeští maskéři, kteří mají o zakázku ze studií v Americe zájem!

Kdyby se Naděžda stala Srdcovou královnou i v případně realizovaném filmu, šlo by patrně o světový unikát. „Fotili jsme to kvůli nabídce masek k filmu. V maskérně jsem strávila šest hodin a bylo to připravené na zakázku. Paruka, řasy, šaty, zkrátka úplně všechno,“ pochlubila se Super.cz Krupská, která je nadšená, že mohla spolupracovat se špičkovými filmovými maskéry, kteří mají na kontě nejeden zahraniční film.

„Vlad Tapesh s Josefem Rarachem patří ke světové špičce. Jsem ráda, že si mě vybrali. A navíc na roli zlé královny. Konečně někdo odhalil můj potenciál. Skutečně umím být zlá. Většinou k tomu ale potřebuju pár panáků a blbou náladu,“ dodala s úsměvem travesti umělkyně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám