Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když blonďatá moderátorka Monika Valentová začínala na televizní obrazovce, byla to docela boubelka. "Měla jsem sklony k oplácanosti. Přiznávám, že jsem jednu dobu dokonce vážila o dvanáct kilo víc, než mám teď," řekla Super.cz.

"Kila jsem nikdy neřešila. Dokonce jsem si užívala, když jsem chodila v legínách a košili XXL, a to i na vysílání. Ale je pravda, že se teď cítím lépe a konečně můžu nosit třeba takové těsné kalhoty, jaké mám teď," dodala.

Paradoxně zhubla až po dvou dětech. "Věnovala jsem jim tolik energie, že to šlo dolů samo," svěřila maminka dvou holčiček, která se opět vrátila na obrazovku díky pořadu Supermáma, který začínal na TV Metropol a nyní jej s malými úpravami vysílá TV Pětka.

Monika se v televizi začala objevovat v pořadech S.O.S., filmovém týdeníku Kinorevue aneb Dotkněte se hvězd, talk show Sauna a magazínu Prima jízda na TV Prima. Pak poprvé otěhotněla a následně nastoupila na TV Nova jako moderátorka ranního rozjezdu Snídaně s Novou. I tam skončila z důvodu těhotenství. Další dítě ale prý neplánuje, takže si na Pětce mohou oddechnout, že za ni nebudou muset v nejbližší době hledat náhradu.

Reklama

Další články

Načítám