Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Eva Jurinová dokázala na jaře během dvou měsíců zhubnout dvanáct kilo a hned se s tím pochlubila a nafotila nové propagační snímky pro televizi Metropol, kam nastoupila. Super.cz ale postřehl, že shozená kila pomalu zase nabírá.

"To je pravda. Přes léto jsem si vědomě povolila. Mám slabost pro zmrzlinu a můj limit je jedna vanička denně. Je to závislost, ze které se mě nikomu nepodařilo vyléčit, a to jsem deset let pracovala v motolské nemocnici. A pak ještě ty grilovačky," vypočítala Super.cz Jurinová.

Do Vánoc chce ale zase zhubnout. "Už vím, jak na to. Měla jsem speciální dietu, kdy jsem pila různé koktejly a doplňovala je jenom masem a zeleninou," upřesnila svůj recept. Jinak se ale o sebe Jurinová příliš nestará.

"Nikdy jsem nenavštívila žádný kosmetický salon, ke kadeřnici jsem začala chodit, až když jsem nastoupila na Novu. A taky moc necvičím. Ale začala jsem uvažovat, že bych mohla jít na operaci víček, moje oči už vypadají unaveně," plánuje si moderátorka, která má nyní na TV Pětka svůj pořad o životě lidí, kteří už, stejně jako ona, překročili padesátku.

"Jsem za něj ráda. Zvlášť kvůli ženám, muži přece jen stárnou pomaleji. A myslím si, že právě ženy po padesátce by si měly co nejvíc užívat života. Dopřát si péči, dovolenou, o které vždy jen snily. Bohužel je to ale tak, že mnoho mladých rodin je v tíživé finanční situaci, kdy jim musí prarodiče vypomáhat," míní.

Sama tyto povinnosti nemá. Je bezdětná. "Teď, když jsem ve věku babičky, mi vnoučata chybí. Já se ale vdávala pozdě a předtím jsem neměla partnera, se kterým bych děti chtěla," vysvětlila moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám