Hlavní obsah
Článek

Topmodelka a Miss World 2006 Taťána Kuchařová (36) boduje. Podařilo se jí dostat do Čech další světoznámou osobnost. Po Goranu Bregovičovi přijede Taťáninu nadaci Krása pomoci podpořit světoznámý raper Bushido.

Nadace letos slaví páté narozeniny. Koncert k výročí se uskuteční již 20. dubna v Ostravě a moderovat ho bude Leoš Mareš. A Bushida na koncertě čeká duet, na pódiu se objeví společně s Karlem Gottem. Vedle nich vystoupí hvězdy jako Věra Špinarová, Miro Žbirka, Lukáš Pavlásek, Petr Kolář, Ondřej Ruml a další známé tváře.

„Cílem koncertu je získat finanční prostředky na projekty pro seniory, které nadace dlouhodobě podporuje. Jsou to projekty, které pomáhají změnit život seniorů, zajistit jim podmínky, aby jejich život byl plnohodnotný a důstojný," řekla Super.cz Taťána.

"Osobně jsem poznala spoustu lidí, kteří nemyslí jenom na sebe a snaží se svou prací a zapálením nezištně pomáhat potřebným. O to víc mne těší, že se spolu se mnou rozhodlo tyto „hrdiny obyčejných dní“ podpořit tolik úžasných lidí, kteří na koncertu vystoupí,“ dodala Kuchařová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám