Hlavní obsah
Článek

Každý to tušil, jen ona stále mlžila a zarytě tvrdila, že problémy s příjmem potravy se jí netýkají. Z anorexie či bulimie přitom Elišku Bučkovovu (34) v posledních letech podezíraly nejen kolegyně a média, ale i všichni, kteří ji kdy spatřili na vlastní oči. Modelka a Česká Miss z roku 2008 nyní konečně přiznala, že extrémní štíhlost neměla v genech, ale mohla za ni anorexie.

Bučková přitom v roce 2008, kdy se stala českou královnou krásy, měla ke svým 179 centimetrům souměrnou postavu, hubnout začala až později. Moderátorkám pořadu Prásk přiznala, že na rautech tvrdila, že je jí špatně a před jídlem pila vodu, aby byla dřív sytá.

Anorexie však na čas poznamenala i vztah mezi ní a její rodinou na Moravě. Věděla, že u rodičů by musela jíst, a tak návštěvy omezila na minimum. Když už ale domů musela, například na oslavu babiččiných narozenin, několik dní předtím hladověla.

„Babička slavila narozeniny a já věděla, že tam bude zabijačka a že budu muset něco jíst. Tak jsem pět dní předtím nejedla, třeba jenom jablko denně. Pak jsem se v tom nějak ponimrala a po návratu zase pět dní nejedla,“ vyšla s pravdou ven Bučková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám