Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Výrazný účastník druhé řady Farmář hledá ženu Jan Pokorný alias Indián přišel o milovaný ranč! Místo, které leží u Kunětické hory a jež mu velmi přirostlo k srdci, totiž v sobotu nad ránem vyhořelo. Podle hasičů mohlo jít jak o nešťastnou náhodu, tak o úmyslné zapálení. Ve hře tak stále, až do případného vyloučení této možnosti, zůstává varianta pojistného podvodu.

„V sobotu 30. března v 3:50 hodin byl na operační a informační středisko hasičů oznámen požár srubu v Rábech na Pardubicku… Při příjezdu hasičů byl již objekt s restaurací a obytnou částí ve třetí fázi hoření, tedy požárem byly zachváceny všechny hořlavé předměty v prostoru. Střecha srubu se propadla. Hasiči při likvidaci zasaženého prostoru o rozměrech 30 x 10 m museli použít dýchací přístroje,“ uvedla mluvčí hasičů Pardubického kraje Vendula Horáková.

Na místě zasahovaly čtyři jednotky, kterým se před půl pátou podařilo dostat požár pod kontrolu.

„Příčina vzniku požáru je nyní vyšetřována, stanoveny jsou tři verze – požár mohl vzniknout od topidla, mohla ho způsobit závada na elektroinstalaci anebo byl požár založen úmyslně. Na místo byl povolán speciálně vycvičený pes na vyhledávání hořlavých kapalin. Škoda byla předběžně vyčíslena na 400 tisíc korun,“ dodala mluvčí.

Podle našich informací by mohl mít Pokorný velmi hluboko do kapsy, a tak kdo ví, zda by mu pojistná událost nepřišla vhod. Statek však přes všechna jeho prohlášení nepatřil jemu, měl ho pronajatý. Uvidíme, jaké další informace se kole případu ukáží.

Indián se v soutěži Farmář hledá ženu ukázal jako vášnivý milovník, který rozhodně neotálí. Po odvysílání soutěže se nečekaně oženil s dámou, kterou znal jen krátce, po měsíci ale po vzájemném obviňování z ošklivostí vůči tomu druhému šli od sebe. O Pokorném se hovořilo také kvůli podivnému chování v nadaci.

Reklama

Další články

Načítám