Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Otevřenou zpověď o mužích a návratu k rapperovi Chrisi Brownovi (23) poskytla Rihanna (36) časopisu Vogue. V jeho listopadovém vydání si její fanoušci přijdou na své. Nejenže zpěvačka upřímně hovoří o tom, proč se vrátila k muži, který ji před třemi lety zbil, ale rovněž se objeví na obálce i uvnitř čísla.

Rihanna je známá svou exhibicionistickou povahou a focení miluje, což bylo ze snímků s věhlasnou fotografkou Annie Leibovitz znát. Fantastické snímky v červených a černých šatech hýří smyslností a Rihanna překvapila i svou upřímností v rozhovoru o Chrisi Brownovi.

„Svět nevidí, jakým vývojem jsme si v našem přátelském vztahu prošli. Nevidí to, co vidím já, a nechápou to. Myslím, že se budu muset naučit to akceptovat,“ zastávala se zpěvačka Browna. Tomu Rihanna asi už odpustila, že ji kdysi napadl a ‚zmaloval‘ její obličej tak, že hrál všemi barvami.

Brown už se podle dostupných informací rozešel se svou partnerkou Karrueche Tran. Nejspíš proto, aby byl k dispozici Rihanně, která v současnosti nejvíc energie věnuje nahrávání nového alba.

Rihanna ještě v narážce na Browna pro Vogue uvedla: „Ráda bych šla na rande. Nechápete? Jsem žena. Mladá žena plná života a miluji zábavu.“

„Věřte mi, čekám na muže, který má dost odvahy na to, aby byl se mnou. Vážně. Všechno, co chci, je muž, který mě vezme ven, rozesměje mě a odveze zpátky domů. Všechno, co teď chci, je povídat si celé hodiny,“ dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám