Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Super.cz získal fotografii, na níž je zachycen manžel Evy Pilarové (†80) krátce poté, co prodělal operaci tříselné kýly. Jan Kolomazník je v showbyznysu známý svým neutuchajícím smyslem pro humor. I ten ale v tom nejhorším období ztratil a fenomenální zpěvačka byla na mrtvici. „První dny to bylo nejhorší, bylo mi ho neskutečně líto,“ přiznala Super.cz paní Eva.

„Problémy Honzovi začaly krátce poté, co jsem dotočila své nové album Pilarka 2013, které je už na trhu. Většinou tříselná kýla vzniká tak, když člověk tahá nějaké těžké věci. A Honza se skutečně hodně nadřel na chalupě, když nám ji vykradli a navíc byla vyplavená. Nad slabinami se mu udělala strašlivá bolestivá boule. Doktor ho hned poslal na operaci. Mohlo se to zhoršit a být z toho ještě větší malér. Navíc lékař věděl, že Honza dostal vadnou kyčel a čeká ho její výměna a tak bylo lepší tenhle nový problém řešit hned,“ popsala nám královna českého swingu, která nám poskytla i fotografii.

„Každý den jsem manžela fotila, aby viděl, jak se mu zmenšuje ta velká modřina po operaci. Všechno to mám zadokumentované,“ tvrdí zpěvačka, které se ozvala média, že byla viděna v nemocnici. Proto raději vyšla z informací ven, aby dala najevo, že sama je v pořádku. „Mohlo by mě to ohrozit pracovně,“ podotýká.

Honzovi Kolomazníkovi se dnes už naštěstí daří dobře. „Teď už je to lepší. Pomalinku začal chodit a unese už i lehčí nákup. A má už i úsměv na tváři. Moc toho po operaci nenamluvil, což u něj není zrovna zvykem. Už se mu ale vrátil repertoár vtípků. Zase je to můj starý dobrý Honza,“ dodala s úlevou hvězda českého pěveckého nebe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám