Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Marilyn Monroe (†36) byla jen jedna a slavná scéna se vznášející se sukní nad kanálem z filmu Slaměný vdovec už tuplem. Ačkoli by se určitá podobnost s ‚nehodou‘ Khloé Kardashian (39) dala najít, výsledek byl spíš opačný. Zatímco Marilyn s bílými šaty vešla do dějin, Khloé bojující v kalifornských ulicích Agoura Hills s kratičkými modrobílými se to jistě v pátek nepodařilo.

Khloé byla zvěčněna fotografy poblíž hotelu Four Seasons v doprovodu sester Kim, Kourtney a Kendall a ačkoli marně bojovala s větrem hezkých pár chvil, sestry se na pomoc příliš nehrnuly. Stahovací kalhotky tělové barvy ale osmadvacetiletá brunetka rozhodně na odiv světu dát nechtěla.

Samotná Khloé celou nepříjemnost vzala s humorem a zatímco si tiskla sukni k bokům, rozhlížela se s úsměvem po okolí, kdo si jejího malého faux-pas všiml. Tušíc, že fotografům nic neujde, raději po pár minutách na Twitter napsala: „Stahovačky chlapeckého střihu jsou pod sukni nebo šaty nezbytností!“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám