Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ještě na podzim to mezi Ivetou Bartošovou (†48) a Felixem Slováčkem vypadalo na nerozlučné přátelství na život a na smrt, dnes už je ale situace jiná. Když zpěvačka na podzim zkoušela návrat na koncertní pódia, ubezpečoval manžel Dády Patrasové, s jehož bandem měla Bartošová vystupovat, že Iveta má všechno nazkoušené a může kdykoliv začít zpívat. Jenže na své blížící se sedmdesátiny ji raději nepozval. „Nechceme riskovat problém. Co kdyby se Iveta omluvila, že jí je špatně?“ vysvětlil náhlý obrat v chování Felixe pořadatel jeho narozenin v Lucerně Martin France.

Iveta Bartošová už léta kategoricky odmítá tvrzení, že by byla přebornicí v nespolehlivosti. Jenže jeden z jejích největších podporovatelů Felix Slováček teď její pověsti zasadil přímý zásah. Ani on jí nevěří!

„S Felixem jsme řešili, koho pozvat a koho ne. A on sám řekl, že než mít s Ivetou zase problémy, tak ji radši nepozve. Před deseti lety jsme zažili, že při jeho šedesátinách nám ráno volal její manažer, že nepřijde, protože je jí špatně. Musel se narychlo měnit program, ale byla na plakátech, všude. Svou účast tehdy zrušila jako jediná,“ řekl Super.cz France.

Oslava narozenin Slováčka se koná den před jeho jubileem, 22. května. Mezi gratulanty nebudou chybět Karel Gott, Hana Zagorová, Petra Janů, Eva Pilarová, Ilona Csáková a další hosté.

Reklama

Další články

Načítám