Hlavní obsah
Článek

Porotce Česko Slovensko má talent Jaro Slávik (49) se důrazně ohradil proti informacím, že již delší dobu je jeho milenkou Karolína Krézlová, soutěžící, kterou s Dejdarem v díle vysílaném o víkendu pustili dál, zatímco Lucie Bílá z ní byla znechucená. I když i dívka naznačila, že se Slávikem vztah má, ten to odmítá. „To si na mém jménu zase jen někdo dělá kariéru,“ řekl Super.cz Slávik.

Ten momentálně pobývá v Kyjevě na Ukrajině a informace o svých milostných románcích hází za hlavu. „Už se říkalo, že mám něco s Bílou nebo také s někým jiným. Té holce dělám jen manažera, ale ona chodí s nějakým jiným zpěvákem, pokud já vím,“ uvedl Slávik. „To není nesmysl podle mě, to je objektivní nesmysl,“ dodal důrazně.

Jenže lidé ze šoubyznysu vědí již delší dobu své. Zpěvačka Martina Pártlová na svém Facebooku byla rozhořčená, že Slávik pustil dál svou milenku. A takový „protekční fracek“ Pavel Novotný zašel ještě dál. „Slávika a Krézlovou považují lidi v branži už dlouhou dobu za pár. Oni se tím ani nijak netají. Ale drží se to pod pokličkou. On má bohatou ženu, ona si teď hraje v médiích na přítelkyni Sámera Issy. Já a můj časák jsme to neřešili, už jsme ho jednou málem rozvedli, ale s tím Talentem to přehnal. Připadá mi to jako levá na soutěžící i diváky. A fakt by mě zajímalo, zda by s pistolí u hlavy Dejdar přiznal, že o tom věděl dopředu,“ uvedl k tomu Novotný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám