Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nožky má sice krásné, ale dokonalé nejsou. Zpěvačka Tereza Kerndlová (37) má komplex z toho, že má stehna, kolena i holeně plné jizev. "Jsem nešika. A při vystoupeních musím nohy schovávat buď v punčocháčích anebo si je natírám krémem se třpytkami, aby jizvy tak nebily do očí," prozradila Super.cz.

Zvlášť podivné jizvy má Tereza na stehnech. "To je od kulmy. Dělám si vlasy vkleče před zrcadlem na zemi. A kulma mi párkrát spadla na nohy. Zrovna tahle jizva na pravém stehně je ze dne, kdy jsem se chystala na zahajovací večírek nového Super.cz, takže loni 28. dubna," překvapila zpěvačka.

Na koleni a holeních má zase jizvy od pádu. "U našich jsem spadla ze schodů tak nešťastně, že jsem si obě nohy rozsekla o ostré hrany," vyprávěla. Nyní se rozhodla jizev zbavit za pomoci laseru. "Je to úplně bezbolestné, jen budu muset jít třikrát, aby jizvy úplně zmizely, a příští léto už se aspoň nebudu stydět chodit v minisukních," uzavřela Tereza.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám